Antena 3 CNN Actualitate O bucureşteancă a coborât de la etajul patru pe un cablu, pentru a scăpa din incendiu (VIDEO)

O bucureşteancă a coborât de la etajul patru pe un cablu, pentru a scăpa din incendiu (VIDEO)

O bucureşteancă a coborât de la etajul patru pe un cablu, pentru a scăpa din incendiu (VIDEO)
10 Noi 2008   •   20:44

A vrut să coboare de la etajul patru pe nişte cabluri şi a fost la un pas să moară. O femeie din Bucureşti a ales să iasă pe geam când a văzut flăcările care îi ameninţau apartamentul.
Puţin după ora 8 dimineaţa. O canapea de pe holul unui bloc din cartierul Tineretului ia foc. În apartamentul din apropiere doi soţi întră în panică. Se tem pentru ei şi pentru viaţa copilului lor.
"I-am spus soţiei haide că arde, ia copilul şi hai să încerăm să ieşim", a spus soţul victmei. Clipele trec repede şi flăcările avasează. Nu mai e timp de gândire. Femeia acţionează mânată de spaimă. Leagă un cablu al unui prelungitor de calorifer şi se aruncă în gol de la etajul 4. Nu poate să se ţină şi cade. Între timp bărbatul face planuri pentru a-şi salva copilul. "L-am legat de sub braţ în ideea că, dacă ajung flăcările îl las uşor", spune soţul femeii.
Din fericire, femeia a căzut pe o copertină. De acolo a fost preluată de medici şi de pompieri. Incendiul este stins în paralel, repede. Femeia a scăpat cu viaţă. Are un picior rupt, şi câteva zgârieturi. Ea e acum în siguranţă, în grija medicilor. Sperietura nu o va uita însă prea curând.

Observator

×
Subiecte în articol: incendiu Capitală flacari
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close