Antena 3 CNN Actualitate O bugetară de 44 de ani a murit, după ce postul i-a fost restructurat

O bugetară de 44 de ani a murit, după ce postul i-a fost restructurat

O bugetară de 44 de ani a murit, după ce postul i-a fost restructurat
Sursa foto: Foto: Videonews
05 Noi 2011   •   22:36

O femeie de 44 de ani care lucrase 16 ani in Direcţia Finanţelor Publice Mehedinţi a murit la câteva luni după ce postul ei a fost restructurat. Familia susţine că s-a stins din cauza supărării şi vrea să ceară daune morale instituţiei.

Daniela Şipanu lucra de 16 ani pentru Finanţele Publice din Mehedinţi. Niciodata nu a avut probleme cu şefii sau cu colegii, povestesc rudele. Până anul trecut.

Familia susţine că femeia ar fi deranjat pe cineva când a mers la control într-o instituţie, aşa cum îi cerea datoria. A fost mutată pe un alt post.

Chiar dacă avea salariu mai mare pe noua funcţie, femeia s-a simţit nedreptăţită. A dat instituţia în judecată şi a câştigat vechiul post înapoi. Dar necazurile nu s-au oprit aici, spune familia.

În cele din urmă, a ajuns să fie din nou dată afară, acum câteva luni, în urma ordinului de reducere a numărului de angajaţi din sectorul bugetar. S-a dus din nou în instanţă, să conteste decizia, dar n-a mai apucat să vadă sentinţa. S-a stins în urmă cu câteva zile, după un infarct.

Dar familia pune decesul pe seama stresului la care a fost supusă fosta angajată a Finanţelor din Mehedinţi. Oamenii vor să ceară daune morale instituţiei.

 

×
Subiecte în articol: mehedinti a murit deces restructurare
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close