Antena 3 CNN Actualitate O bunică a alertat Poliţia Olt, că nu-şi găsea nepoata de cinci ani. 120 de persoane şi un câine au căutat copilul. Unde era, de fapt, fetiţa

O bunică a alertat Poliţia Olt, că nu-şi găsea nepoata de cinci ani. 120 de persoane şi un câine au căutat copilul. Unde era, de fapt, fetiţa

Un copil de cinci ani din Olt şi-a speriat bunica, iar femeia a pus pe jar autorităţile locale, în căutarea fetiţei. Peste 100 de persoane s-au implicat în căutarea copilei.

O bunică a alertat Poliţia Olt, că nu-şi găsea nepoata de cinci ani. 120 de persoane şi un câine au căutat copilul. Unde era, de fapt, fetiţa
de Denisa Nedelcu    |    16 Iul 2020   •   16:30

O femeie în vârstă din judeţul Olt a apelat disperată Poliţia, miercuri seară, pentru că nu nepoata ei, în vârstă de cinci ani, era de negăsit, potrivit adevarul.ro.

La scurt timp, în casa femeii s-au adunat nu mai puţin de 120 de persoane care să ajute la căutarea copilei, mai ales că era ora 21 şi aproape întuneric, iar căutările deveneau mai dificile. 

Mai mult, echipele de intervenţie au venit la faţa locului şi cu un câine de urmă pentru a găsi copilul mai repede.

120 de persoane şi un câine, pentru a căuta copilul

"La data de 15 iulie a.c., orele 21.00, o femeie, din comuna Făgeţelu, a sesizat prin apel de urgenţă SNUAU 112, faptul că nepoata sa, în vârstă de 5 ani, a dispărut din locuinţă şi nu poate fi găsită.   

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, fiind adus şi un câine de urmă.    

Fetiţa dormea sub pat

În sprijinul poliştilor au venit peste 120 de persoane, jandarmi, lucrători ISU şi voluntari de pe raza comunei, care s-au mobilizat şi au început căutările în zona din apropierea casei precum şi pe raza satului unde locuia aceasta", se arată în comunicatul Poliţiei Olt.

În final, copila a fost găsită chiar în locuinţă. "După aproximativ două ore de căutări, minora a fost găsită, dormind, sub un pat din interiorul locuinţei", au anunţat reprezentanţii IPJ Olt.
 

×
Subiecte în articol: fagetelu copil disparut
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close