Antena 3 CNN Actualitate O cântăreaţă cunoscută de la noi, la un pas de moarte: "Am o ...”

O cântăreaţă cunoscută de la noi, la un pas de moarte: "Am o ...”

O cântăreaţă cunoscută de la noi, la un pas de moarte: "Am o ...”
Sursa foto: Foto: Emilia Ghinescu/ Facebook
12 Ian 2018   •   18:57

Una dintre cele mai apreciate şi mai îndrăgite interprete de muzică populară a trăit până la 39 de ani atât de multe, încât dacă ar aşterne pe foaie tot, ar putea scrie un roman. Problemele de sănătate au făcut-o să fie la un pas de moarte şi, din nefericire, ea nu şi-a cunoscut niciodată tatăl biologic. Iar în cadrul interviului, vedeta a dezvăluit motivele pentru care nu şi-a cunoscut niciodată tatăl natural.

Emilia Ghinescu are trei copii. În luna martie, fiul ei cel mare împlineşte 20 de ani, iar artista face 40 de ani în septembrie. Faţă în faţă cu Anda Adam, vedeta s-a destăuinuit atât despre viaţa privată, cât şi despre cea publică.

"În momentul în care ajung la scenă, îmi pun faţa aceea cu zâmbet, iar când urc, uit de probleme. Atunci când ajung acasă, sunt un om obişnuit, mama pentru copiii mei, soţie pentru soţul meu, fac treabă, găteasc. (…). Andrei are 20 de ani. L-am făcut devreme – am ştiut să avem o relaţie mai apropiată. (…). Între Erika şi Andrei este o diferenţă de opt ani, iar între Anastasia şi Andrei 18 ani", a declarat artista în cadrul emisiunii Acces Direct

×
Subiecte în articol: viaţa muzica populara artista cantareata
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close