Antena 3 CNN Actualitate O casă din Argeş şi un apartament din Capitală au luat foc marţi seară (VIDEO)

O casă din Argeş şi un apartament din Capitală au luat foc marţi seară (VIDEO)

O casă din Argeş şi un apartament din Capitală au luat foc marţi seară (VIDEO)
Sursa foto: incendiu
03 Feb 2010   •   09:23

Noapte de foc în Argeş şi în Capitală. Acoperişul unei case din Bălileşti s-a aprins, cel mai probabil de la un scurt circuit. În locuinţă se aflau doi bătrâni şi nepoata lor de trei ani care au reuşit să iasă la timp. Un alt incendiu s-a produs marţi noapte, în sectorul 4 al Capitalei, unde un apartament a ars în întregime.

În Argeş, focul a izbucnit într-o anexă a casei unde se afla centrala termică. Proprietarul a observat flăcările care au cuprins acoperişul şi a sunat la pompieri. Localnicii bănuiesc că incendiul ar fi izbuncit după mai multe pene de curent.
Intervenţia pompierilor a fost îngreunată de faptul că locuinţa se afla foarte departe de strada principală, aşa că au fost nevoiţi să tragă furtunele şi să meargă pe jos mai bine de trei sute de metri prin zăpadă.

În Capitală, un apartament din sectorul 4 a fost cuprins de flăcări. Trei autospeciale cu apă şi spumă au intervenit pentru stingerea incendiului. Proprietarul apartamentului era acasa cand a izbucnit incendiul.

Vecinii bănuiesc că focul ar fi izbucnit chiar din vina proprietarului. Pompierii au reuşit să stingă incendiul după mai bine de o oră. Apartamentul nu era racordat nici la reţeaua electrică şi nici la gaze, aşa că pompierii nu ştiu deocamdată de la ce a izbucnit incendiul.

Antena 3

×
Subiecte în articol: incendiu Capitală Argeş apartament
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close