Antena 3 CNN Actualitate O casă din Săuceşti nu a fost afectată de inundaţii pentru că proprietarul a construit un dig în jurul ei

O casă din Săuceşti nu a fost afectată de inundaţii pentru că proprietarul a construit un dig în jurul ei

O casă din Săuceşti nu a fost afectată de inundaţii pentru că proprietarul a construit un dig în jurul ei
05 Iul 2010   •   15:01

O locuinţă din localitatea Săuceşti a scăpat de inundaţii, după ce proprietarul a construit un dig în jurul ei. Bărbatul a acoperit gardurile cu folie şi a pus saci de nisip în jurul acestora, reuşind să-şi protejeze casa, arată Mediafax.

În plus, băcăuanul a construit şi un bazin în care să se adune apa, având un hidrofor care să îl golească. "Eu nu am avut apă deloc în curte, totul este verde şi curat. Nu am făcut decât să îmi protejez casa, familia şi toate bunurile", a declarat Constantin Vădăvoiu.

În 2008, inundaţiile l-au prins nepregătit pe om şi atunci a decis să-şi salveze investiţia. "Dacă nu avem noi grijă de bunurile noastre, nimeni nu are. Au fost inundaţii aici, în Săuceşti, şi în 2005 şi în 2008. Eu am avut bani să investesc pentru a mă proteja, alţii nu au din păcate. Dar am muncit din greu", a afirmat Constantin Vădăvoiu.

Joi, locuitorii a patru sate care aparţin comunei Săuceşti au fost evacuaţi, după ce apele revărsate ale Siretului au inundat localitatea şi au distrus sau avariat zeci de locuinţe. Traian Băsescu a fost prezent sâmbătă şi duminică la Săuceşti.

Foto: Intact Images

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: casa inundatie
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close