Antena 3 CNN Actualitate O companie aeriană testează toți pasagerii pentru COVID 19 înainte de îmbarcare

O companie aeriană testează toți pasagerii pentru COVID 19 înainte de îmbarcare

Compania aeriană Emirates din Dubai testează toți pasagerii pentru noul coronavirus înainte de îmbarcare. Rezultatele testului sunt gata în numai10 minute şi sunt efectuate de Autoritatea Sanitară din Dubai. Este vorba despre teste serologice care identifică anticorpii din sânge.

O companie aeriană testează toți pasagerii pentru COVID 19 înainte de îmbarcare
Sursa foto: hepta
17 Apr 2020   •   12:58

Primele teste rapide de sânge, Covid-19, au avut loc miercuri pe Aeroportul Internaţional din Dubai.

Testele au fost efectuate de către Autoritatea Sanitară din Dubai în zona de check-in şi rezultatele au fost disponibile în termen de 10 minute.

Emirates susţine că este prima companie aeriană din lume care efectuează astfel de teste.

"Lucrăm la planuri de extindere a capacităţilor de testare în viitor şi de extindere la alte zboruri", a declarat Adel Al Redha, Chief Operating Officer, în declaraţia pentru CNN.

"Acest lucru ne va permite să efectuăm teste la faţa locului şi să oferim confirmare imediată pasagerilor din Emiratele care călătoresc în ţări care necesită certificate de test COVID-19."

Compania aeriană nu a precizat dacă pasagerilor li se va refuza îmbarcarea pe baza rezultatelor testului. Este vorba despre teste rapide, serologice, care verfică prezenţa anticorpilor din sânge, scrie Mediafax

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close