Antena 3 Actualitate O componentă a trupei Amadeus, rănită la mână într-un accident pe autostrada Sorelui (VIDEO)

O componentă a trupei Amadeus, rănită la mână într-un accident pe autostrada Sorelui (VIDEO)

17 Iul 2010   •   11:55
O componentă a trupei Amadeus, rănită la mână într-un accident pe autostrada Sorelui (VIDEO)

Componentele trupei Amadeus au fost implicate, sâmbătă în jurul orei 9.00, într-un accident în lanţ pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 120, cântăreţele sunt bine, doar una dintre ele fiind uşor rănită la mâna dreaptă.

"Am fost implicate într-un accident pe Autostrada Soarelui în drumul nostru spre Mamaia, unde la prânz avem un concert. La kilometrul 120 a fost un accident în lanţ, erau maşini oprite şi nu am reuşit să le evităm pe toate şi am intrat în parapet", a declarat Andreea Runceanu, una dintre membrele trupei Amadeus, citată de Mediafax.

Ea a precizat că membrele trupei sunt bine. "Suntem toate bine. Eu sunt puţin julită la mâna dreaptă, dar sunt ok. Maşina a fost avariată şi am lăsat-o acolo. Am plecat cu o altă maşină spre Mamaia", a precizat Andreea Runceanu.

Trupa Amadeus le are în componenţă pe Andreea Runceanu - vioară, Alexandra Chise - vioară, Cristina Filotti - clape şi Patricia Cimpoiaşu - violoncel.

Trupa Amadeus a fost înfiinţată în toamna anului 2000, când compozitorul şi managerul Adrian Ordean s-a întâlnit cu viitoarele componente ale grupului şi au pus la cale un proiect muzical. Ideea era inedită: patru fete cu look îndrăzneţ, cântând la instrumente electrice şi combinând ritmurile pop-dance cu virtuozitatea instrumentelor clasice. Din 2000 pâna în prezent, Amadeus a scos pe piaţă cinci LP-uri.

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close