Antena 3 CNN Actualitate O copilă de 13 ani lovită cu mașina de un consilier beat al Gărzii Forestiere

O copilă de 13 ani lovită cu mașina de un consilier beat al Gărzii Forestiere

O copilă de 13 ani lovită cu mașina de un consilier beat al Gărzii Forestiere
17 Oct 2018   •   15:52

O copilă de 13 ani din Alexandria a fost lovită de o mașină la volanul căreia se afla un consilier al Gărzii Forestiere, acesta fiind în stare de ebrietate

După producerea accidentului, șoferul a plecat de la locul faptei, însă polițiștii l-au prins mai târziu, când și-au dat seama că acesta avea permisul suspendat tot pentru că a condus beat. 

Se pare că bărbatul de 56 de ani a făcut un viraj cu mașina și a lovit-o pe fata care traversa strada printr-un loc nepermis. 

Fata a ajuns la spital cu răni ușoare. 

"Şoferul a părăsit locul accidentului, fiind găsit în autoturismul care provocase accidentul la circa 60 de metri de locul producerii accidentului. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,39 mg/l acool pur în aerul respirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru prelevarea de probe de sânge. În urma verificărilor, s-a stabilit că bărbatul avea şi dreptul de conducere suspendat, pentru săvârsirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: copila alexandria masina lovita ebrietate
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close