Antena 3 CNN Actualitate O cursă KLM a aterizat de urgenţă pe Aeroportul Otopeni, pentru a acorda îngrijiri medicale unei femei

O cursă KLM a aterizat de urgenţă pe Aeroportul Otopeni, pentru a acorda îngrijiri medicale unei femei

O cursă KLM a aterizat de urgenţă pe Aeroportul Otopeni, pentru a acorda îngrijiri medicale unei femei
Sursa foto: Foto: bizzwork.com
21 Dec 2010   •   11:52

O aeronavă care cirula pe ruta Singapore - Amsterdam a aterizat de urgenţă, marţi dimineaţă, pe Aeroportul Otopeni, după ce unei pasagere i s-a făcut rău. Aceasta a fost dusă la Spitalul Elias din Capitală, unde medicii au operat-o de urgenţă pentru o sarcină extrauterină, informează Mediafax.


Avionul aparţinea companiei KLM şi a aterizat pe Aeroportul Otopeni la ora 6.48, după ce unei pasagere i s-a făcut rău.

"Echipajul medical al aeroportului a urcat imediat în avion şi a consultat-o pe femeie, care are 30 de ani şi este din Singapore. Întrucât starea acesteia era gravă, a fost transportată de urgenţă la Spitalul Elias", a spus purtătorul de cuvânt al Aeroportului Otopeni.

Potrivit sursei citate, medicii de la Spitalul Elias au constatat că femeia avea o sarcină extrauterină ruptă, ea fiind operată de urgenţă. Starea pacientei este bună în acest moment, declarat şeful Clinicii obstetrică-ginecologie de la Spitalul Elias, profesor doctor Radu Vlădăreanu.

Cursa şi-a reluat zborul spre Amsterdam la ora 8.45

Aeroportul Otopeni are o echipă medicală cu înaltă calificare pentru cazurile grave şi ambulanţe dotate la standarde europene, care pot interveni pentru rezolvarea unor astfel de

×
Subiecte în articol: avion Otopeni
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close