Antena 3 CNN Actualitate O cursă Wizz Air a aterizat de urgenţă pe aeroportul din Timişoara

O cursă Wizz Air a aterizat de urgenţă pe aeroportul din Timişoara

O cursă Wizz Air a aterizat de urgenţă pe aeroportul din Timişoara
Sursa foto: Foto: VideoNews
13 Apr 2013   •   12:27

O cursă Wizz Air a aterizat de urgenţă pe aeroportul din Timişoara.

Piloţii au comunicat faptul că unui pasger minor i s-a făcut rău. Pentru a evita o situaţie critică s-a decis întreruperea zborului şi aterizarea.

Avionul a plecat din Bucureşti şi se îndrepta spre Pisa.

Adrian Iovan, fost pilot, a declarat, pentru Antena 3, că un pilot poate cere întreruperea zborului în situaţie de urgenţă: "Când unui pasager i se face rău. Însoţitorii de zbor sunt instruiţi foarte bine în asemenea cazuri, sunt primii care pot evalua şi ajunge la concluzia că nu se mai poate continua zborul. Este atenţionat comandantul şi acesta ia măsurile necesare", a explicat Iovan.

"Avionul îşi continuă cursa şi copilul ajunge la spital. E posibil să fie mai mult o sperietură, se întâmplă deseori să fie mai mult sperieturi, dar nu te joci cu vieţile oamenilor, deci e normal", a explicat Iovan.

Directorul Aeroportului din Timişoara, Daniel Idolu, a declarat, sâmbătă, pentru Mediafax, că piloţii cursei Wizz Air Bucureşti - Pisa au solicitat aterizarea de urgenţă, după ce unui copil aflat la bordul aeronavei i s-a făcut rău.
   
"S-a solicitat aterizarea de urgenţă la Timişoara, după ce unui copil aflat la bordul cursei Wizz Air Bucureşti - Pisa i s-a făcut rău", a declarat Idolu.
   
La faţa locului a sosit şi o ambulanţă pentru a acorda primul ajutor copilului sau pentru a-l transporta la spital.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close