Antena 3 CNN Actualitate O elevă de 11 ani a fost legată de mâini în clasă de diriginta ei (VIDEO)

O elevă de 11 ani a fost legată de mâini în clasă de diriginta ei (VIDEO)

O elevă de 11 ani a fost legată de mâini în clasă de diriginta ei (VIDEO)
Sursa foto: diriginta
06 Mai 2010   •   09:19

Vorba dulce, mult aduce. Nu este o zicală valabilă şi pentru o profesoară din Craiova. Sătulă de indisciplina unei eleve de 11 ani, diriginta a ales să rezolve problema de una singură. A legat-o cu mâinile la spate şi a lasat-o în faţa colegilor. Fata a scăpat după ce a fost dezlegată de femeia de serviciu. Mama fetiţei a făcut plângere la poliţie împotriva profesoarei şi a cerut transferul copilului la o altă şcoală.

Incidentul a plecat de la o altercaţie pe care fetiţa a avut-o cu câţiva colegi. Pentru că nu era prima dată când se întâmpla asta, diriginta s-a hotărât să ia măsuri.

?În timpul orei de informatică, cu zece minute înainte de pauză, diriginta mi-a legat fiica cu mâinile la spate. De la cabinetul de informatică situat la etajul al doilea al şcolii a coborât-o pe fetiţa mea la parter, acolo unde se afla sala de clasă şi a lăsat-o dar tot cu mâinile legate? povesteşte Mihaela Ghenea, mama fetiţei.

Profesoara le-a interzis elevilor să o dezlege şi a plecat din clasă.

Potrivit mamei copilului, în timpul pauzei colegii au jignit-o pe fetiţă ?Văzând-o legată. au reacţionat cumplit, violent, au umilit-o, au scuipat-o, au dat în ea? spune femeia.

Abia după ce a intrat în clasă o altă profesoară a luat sfârşit coşmarul fetei. După pauză însă colegii au legat-o din nou şi numai femeile de serviciu au reusit să o elibereze pe copilă. Diriginta recunoaşte că a imobilizat-o pe elevă, dar spune că a făcut-o doar pentru a o linişti.

Explicaţia nu a mulţumit-o pe mama elevei care a făcut plângere penală împotriva ei. De asemenea femeia a făcut o reclamaţie şi la directorul şcolii. Acesta consideră că totul a fost o glumă neinspirată.

Conducerea şcolii a deschis deja o anchetă, iar poliţia a început să facă audieri în acest caz.



Antena 3


×
Subiecte în articol: eleva
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close