Antena 3 CNN Actualitate O elevă de 12 ani s-a aruncat de la primul etaj al şcolii de teamă că va fi pedepsită pentru furt

O elevă de 12 ani s-a aruncat de la primul etaj al şcolii de teamă că va fi pedepsită pentru furt

O elevă de 12 ani s-a aruncat de la primul etaj al şcolii de teamă că va fi pedepsită pentru furt
Sursa foto: Foto: 112.ro
17 Mai 2012   •   19:31

O fată de 12 ani, elevă în clasa a VI-a la o şcoală din Caracal, s-a aruncat, miercuri după-amiază, de la primul etaj al unităţii de învăţământ, după ce a fost prinsă că a furat de la o colegă de clasă 300 de lei şi s-a temut că părinţii o vor pedepsi, informează Mediafax.

Banii au fost furaţi de la o colegă de clasă care îndeplineşte funcţia de casier al clasei.

O parte din bani i-a dat părinţilor spunând că i-a găsit, iar o sumă foarte mică a cheltuit-o pentru dulciuri.

Cadrele medicale susţin că eleva ar fi făcut acest gest întrucât ar fi vrut să meargă într-o excursie, iar cu banii respectivi urma să o achite.
   
Diriginta elevei a vrut să îi anunţe despre acest lucru pe părinţii elevei, iar aceasta, de teamă că va fi pedepsită de către mama sa, s-a aruncat de la etajul întâi al unităţii de învăţământ.
   
"În acel moment, de teama părinţilor, fata a spus că mai bine se omoară ea. S-a dus în baia de la etajul întâi şi s-a aruncat pe geam. A avut noroc că a căzut pe pământ. Am încercat să vorbim cu ea, i-am spus că nu e un capăt de ţară, că orice copil mai greşeşte, dar era foarte speriată", a declarat conducerea şcolii.
   
Profesorii au sunat la 112 şi un echipaj de medici s-a deplasat la faţa locului.
   
"Am ajuns imediat la faţa locului. Eleva a suferit un dublu traumatism la piciorul drept. Era în stare de şoc. A fost transportată la spital", a declarat Antonie Nicoleta, medic Ambulanţa Caracal.
   
Eleva este internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, unde se află sub supraveghere medicală, însă nu este în pericol.
   
Poliţiştii au declanşat o anchetă în acest caz.
   
Cadrele medicale susţin că, imediat după ce va fi externată, eleva va fi consiliată şi de către psihologul unităţii de învăţământ.
   

×
Subiecte în articol: Caracal eleva
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close