Antena 3 CNN Actualitate O elevă i-a cerut primarului o motivare fiindcă a întârziat la școală din cauza aglomerației. Ce i-a răspuns edilul-șef

O elevă i-a cerut primarului o motivare fiindcă a întârziat la școală din cauza aglomerației. Ce i-a răspuns edilul-șef

O elevă i-a cerut primarului o motivare fiindcă a întârziat la școală din cauza aglomerației. Ce i-a răspuns edilul-șef
07 Dec 2017   •   12:44

O elevă care învață la Liceul „Onisifor Ghibu” din Cluj-Napoca, dar care locuiește în Florești a întârziat miercuri dimineața mai bine de o oră la școală. Tânăra i-a scris primarului Horia Șulea și i-a cerut o motivare, însă răspunsul edilului a fost unul ironic.

Dora Mariș este o tânără care în fiecare zi se confruntă cu aceeași problemă: traficul îngreunat și zecile de minute petrecute în mijloacele de transport în comun din cauza aglomerației din comuna Florești. În această dimineață a întârziat mai bine de o oră la școală, așa că a cerut ajutorul primarului Horia Șula. I-a cerut o motivare, pentru a scăpa de absența pe care a primit-o fără să fie vinovată, deoarece a fost nevoie de aproape 2 ore să ajungă la școală.

„Azi dimineață am pornit spre școală cu autobuzul de 06:55 și la 8:49 am intrat pe poarta școlii. Asta înseamnă că voi avea o absență la prima oră pentru care va fi nevoie de motivare. Mă puteți ajuta cu una?”, l-a întrebat Dora Mariș pe primar pe Facebook.

Răspunsul a fost un simplu emoticon care zâmbește. Însă fata nu s-a lăsat descurajată.

Detalii, în Monitorul de Cluj

×
Subiecte în articol: Cluj motivare primar
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close