Antena 3 CNN Actualitate O familie de rromi, căreia i-a fost răpită fetiţa, ameninţă cu răzbunarea un clan din Rahova (VIDEO)

O familie de rromi, căreia i-a fost răpită fetiţa, ameninţă cu răzbunarea un clan din Rahova (VIDEO)

O familie de rromi, căreia i-a fost răpită fetiţa, ameninţă cu răzbunarea un clan din Rahova (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Observator
22 Aug 2010   •   21:37

A fost scandal mare în centrul capitalei, unde o familie de rromi nu mai are linişte de două zile! Fata de 12 ani le-a fost răpită şi dusă acasă la un clan rival. Rudele susţin că au depus plângere la poliţie, dar ca nimeni nu a venit să facă cercetari.

Martorii spun că Denisa se juca vineri seară, cu surorile ei pe stradă, aproape de casă, în cartierul Vitan din Bucureşti. O maşină cu geamuri fumurii a oprit lângă ea.

Rudele fetei îi acuză de răpire pe membrii clanului Ianuş, care locuiesc în Ferentari. Ei bănuiesc că au răpit-o pe fetiţă ca să o căsătorească cu un nepot de-al lor. Cum rudele fetei nu sunt de acord cu familia, îşi vor fata înapoi.

Familia fetei spune că deşi a depus plângere înca de vineri la poliţie, nimeni nu a venit la faţa locului. Până la o bătaie generală între cele două familii nu mai e mult - rudele nu par dispuse să aştepte ancheta poliţiei.



Observator

×
Subiecte în articol: scandal rromi copil masina Politie fata
Parteneri
Meteorologii au anunțat cât va ține frigul în România!
x close