Antena 3 CNN Actualitate O familie din Germania revendică apartamentul lui Ioan Luchian Mihalea

O familie din Germania revendică apartamentul lui Ioan Luchian Mihalea

O familie din Germania revendică apartamentul lui Ioan Luchian Mihalea
Sursa foto: Foto: www.videonews.ro
29 Dec 2010   •   23:37

O familie din Germania revendică apartamentul în care a locuit şi a sfârşit Ioan Luchian Mihalea. Oamenii au stat într-un bloc din vestul Bucureştilor, la începutul anilor 80, după care au fugit din ţară.

Ioan Luchian Mihalea a primit apartamentul de la stat. Însă, casa i-a aparţinut iniţial lui Alexandru Stumpf care însă a fugit în Germania. Aşa că statul i-a luat-o şi a repartizat-o artisului.

Ioan Luchian Mihalea a locuit în casa de pe aleea Valea Florilor, până în momentul morţii, în 1993. După moarte lui, casa i-a rămas soţiei Adina care a închiriat-o la diverse persoane.

Însă, de cîţiva ani, primul chiriaş al apartamentului Alexandru Stumpf şi fiul său, Karl Christian, au cerut instanţei să le fie dat înapoi. Pentru asta au adus acte şi au arătat că în 1969, au contractat de la stat apartamentul cu trei camere.

Adina Mihalea, soţia cântăreţului, este convinvă că familia germană nu mai are nici o şansă să recupereze apartamentul. Acesta este şi motivul pentru care şi instanţa a respins până acum cererea celor doi nemţi. În aceste condiţii, casa va rămâne moştenire fiului lui Ion Luchian Mihalea.

 

×
Subiecte în articol: apartament Germania familie
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close