Antena 3 CNN Actualitate O familie din Piteşti a rămas fără banii adunaţi în 14 ani, la muncă în Spania, după ce i-a depus la o bancă din oraş

O familie din Piteşti a rămas fără banii adunaţi în 14 ani, la muncă în Spania, după ce i-a depus la o bancă din oraş

O familie din Piteşti a rămas fără banii adunaţi în 14 ani, la muncă în Spania, după ce i-a depus la o bancă din oraş
31 Aug 2012   •   21:42

O familie din Piteşti care a lucrat 14 ani în Spania şi a depus 10.000 de euro într-un cont la o bancă din municipiu a constatat, vineri, că banii au dispărut, informează Mediafax. Cei doi soţi au depus reclamaţie la Poliţie după ce au aflat că banii le-au fost sustraşi de o fostă angajată a unităţii bancare.
   
Familia Moise susţine că salariata instituţiei a retras banii în luna decembrie a anului trecut, semnând în acte, iar pe documentele de retragere se observă clar semnătura falsă prin care contul a fost golit.
   
"Noi am venit în august în tară, dar nu am verificat contul, aşa cum am făcut-o anul trecut, având încredere că banii sunt la locul lor. Astăzi (n.r. -vineri) am avut nevoie de cash şi am mers la bancă, numai că în cont nu mai era niciun leu, după ce acesta fusese golit. Noi aveam banii de şapte ani acolo, erau pe numele meu, dar e clar că a venit altcineva şi i-a scos. Erau 10.000 de euro, am rămas uimită, banii au fost scoşi într-o zi, în două retrageri, la interval de o jumătate de oră una de cealaltă. Noi nici nu am fost în ţară în perioada aceea. Pe foaie e numele meu, dar e altă semnătură, practic nici nu s-a obosit să-mi falsifice semnătura. Cineva a retras banii, probabil o angajată a băncii, care între timp şi-a dat demisia sau a fost dată afară, nu ştiu, a plecat din bancă în ianuarie anul acesta", a declarat Elena Moise.
   
Revoltaţi, soţii Elena şi Vasile Moise au depus o reclamaţie la bancă şi o plângere la Poliţie. Inspectoratul Judeţean de Poliţie Argeş a început o anchetă în acest caz.
 
Reprezentanţii băncii confirmă că frauda a fost comisă de către o fostă angajată, care nu mai lucrează din luna ianuarie în cadrul instituţiei, iar familiei păgubaşe i-au fost trimişi în cont banii respectivi cu dobânda aferentă, urmând ca banca să se constituie parte civilă faţă de fosta salariată a sucursalei argeşene care a furat banii.
 

×
Subiecte în articol: familie
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close