Antena 3 CNN Actualitate O farmacistă din Galaţi a încercat să scape de bebeluşul ei spunând poliţiei că l-a găsit într-o scară de bloc

O farmacistă din Galaţi a încercat să scape de bebeluşul ei spunând poliţiei că l-a găsit într-o scară de bloc

O farmacistă din Galaţi a încercat să scape de bebeluşul ei spunând poliţiei că l-a găsit într-o scară de bloc
Sursa foto: Foto: medimanage.com
04 Mar 2012   •   18:31

O femeie din Galaţi a sunat la 112 şi a anunţat că a descoperit un copil abandonat într-o scară de bloc. Totuşi, anchetatorii au descoperit că bebeluşul găsit este al femeii, informează Mediafax. Aceasta l-a născut sâmbătă seară, în apartamentul în care locuieşte şi a hotărât că nu doreşte să-l păstreze.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Galaţi, Cristina Tatulici, femeia, care este farmacistă în municipiul Galaţi, a sunat la 112 şi a anunţat că a găsit un bebeluş abandonat în scara blocului în care locuieşte şi că a decis să îl ia acasă şi apoi să alerteze autorităţile.

Femeia a cedat presiunii şi în cele din urmă a recunoscut că, de fapt, nu găsise fetiţa în scara blocului, ci o născuse în urmă cu puţin timp, în locuinţa sa. Ea a fost apoi transportată la spital şi consultată de medici, dar a refuzat internarea. Fetiţa a rămas în grija medicilor de la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Sfântul Ioan".

"Copilul este acum internat la spitalul nostru şi se află în grija medicilor. Se pare că deja una dintre asistentele noastre medicale şi-a exprimat dorinţa de a-l înfia, atunci când acest lucru va fi posibil. Vorbim despre o procedură care durează", a declarat managerul spitalului, dr. Victoriţa Ştefănescu.

Poliţia Galaţi a declanşat o anchetă în acest caz.

×
Subiecte în articol: Galați copil abandonat Politie
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close