Antena 3 CNN Actualitate O fată din Constanţa a încercat să scape de viol şi a ajuns la spital electrocutată

O fată din Constanţa a încercat să scape de viol şi a ajuns la spital electrocutată

O fată din Constanţa a încercat să scape de viol şi a ajuns la spital electrocutată
22 Apr 2013   •   22:33

O fată de 13 ani din Constanţa ar putea rămâne mutilată pe viaţă după ce, de teama unui viol, s-a urcat pe un vagon şi s-a electrocutat.

Copila ar fi încercat să se ascundă, iar 27.000 de volţi i-au trecut prin corp. Şocul puternic a aruncat-o la pământ. Tatăl ei a reuşit să o ţină conştientă până la sosirea medicilor.

Cu voce tremurată, tatăl a încercat să-şi liniştescă fata culcată la pământ de şocul puternic. Alături de el, câţiva vecini au acoperit-o cu o pătura şi i-au vorbit încontinuu, ca să o menţină conştientă, până când a sosit ambulanţa.

Fata s-a electrocutat în triajul CFR Palas. Ar fi vrut să se ascundă într-un vagon de tren, dar a atins firele de înaltă tensiune. Trupul copilei a fost străbătut de mai bine de 27.000, apoi a fost aruncat lângă calea ferată.

După ce fetiţa a fost dusă la spital, anchetatorii au început să verifice locul.  Fata ar fi dat de înţeles că a fost atacată când s-a întâmplat nenorocirea.

Fetiţa a ajuns în stare critică la spitalul din Constanţa. Un elicopter a transferat-o apoi la spitalul de arşi din Bucureşti. Următoarele ore sunt critice, spun medicii.

„Pacienta suferise arsuri de gradul 3 şi 4 pe mai bine de 50% din suprafaţa corpului”, a explicat dr. Ionuţ Cealera, de la serviciul judeţean de ambulanţă Constanţa.

Cei care locuiesc în apropierea triajului CFR Palas spun că nenorocirea s-ar putea repeta oricând. Copii din zonă se joacă mereu nesupravegheaţi printre vagoane.


×
Subiecte în articol: viol vagon arsuri
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close