Antena 3 CNN Actualitate O femeie a fost împușcată din greșeală de polițiști în timp ce aceștia urmăreau o mașină suspectă

O femeie a fost împușcată din greșeală de polițiști în timp ce aceștia urmăreau o mașină suspectă

O femeie a fost împușcată din greșeală de polițiști în timp ce aceștia urmăreau o mașină suspectă
Sursa foto: foto- Antena 3
09 Feb 2019   •   13:06

Un incident foarte grav s-a produs în județul Mureș. O femeie a fost împușcată din greșeală de un polițist care încerca să oprească o mașină suspectă.

Mașina fusese dată prin stație după ce fugise din dreptul unui echipaj de poliție din Reghin. 

Femeia trecea prin zonă și a fost împușcată din greșeală. 

„Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Mureș, fiind apoi transferată în Cluj pentru acordare de îngrijri medicale de specialitate. La data de 8 februarie, un echipaj rutier a efectuat un semnal regulamentar de oprire a unui conducător auto. Acesta nu a oprit și și-a continuat deplasarea. Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului și ulterior au depistat în trafic autoturismul efectuând un semnal regulamentar de oprire, însă nici de data aceasta conducătorul nu s-a conformat. Un polițist a efectuat foc de armă. În urma uzului de armă, un glonț a lovit în zona capului o femeie de 59 de ani care se afla în zona respectivă în calitate de pieton”, a declarat subinspectorul Emanuela Rugină, de la IPJ Mureș. 

×
Subiecte în articol: politist greseala impuscata femeie mures
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close