Antena 3 CNN Actualitate O femeie a fost ucisă de un utilaj de deszăpezire

O femeie a fost ucisă de un utilaj de deszăpezire

O femeie a fost ucisă de un utilaj de deszăpezire
de N.B.    |    03 Feb 2012   •   14:25
UPDATE// În ciuda eforturilor medicilor, femeia lovită a decedat din cauza a rănilor suferite în urma impactului. Victima, în vârstă de aproximativ 60 de ani, a fost surprinsă pe carosabil de un utilaj de deszăpezire. Şoferului utilajulu îi va fi întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

O femeie a fost lovită de un utilaj de deszăpezire, vineri, pe strada Orşova din Bucureşti, medicii SMURD prezenţi la faţa locului încercând să o resusciteze.

Conform coordonatorului SMURD Bucureşti, este vorba despre o femeie care a fost accidentată de o autospecială de deszăpezire. În urma accidentului, aceasta a suferit leziuni post-traumatice severe.

Un echipaj de terapie intensivă efectuează manevre de resuscitare cardio-pulmonară avansată, femeia fiind găsită în stop cardio-respirator de către medici. "Este la limita dintre viaţă şi moarte", a declarat Bogdan Opriţa, fără să ofere mai multe detalii.

La faţa locului a fost deplasat un al doilea echipaj, care îi oferă asistenţă conducătorului autospecialei, care a suferit un şoc emoţional în urma impactului.

×
Subiecte în articol: femeie lovita masina accident SMURD
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close