Antena 3 CNN Actualitate O femeie a înjunghiat un bărbat, în Piaţa Universităţii

O femeie a înjunghiat un bărbat, în Piaţa Universităţii

14 Iul 2013   •   19:13
O femeie a înjunghiat un bărbat, duminică, pe o bancă din zona Pieţei Universităţii, aceasta fiind surprinsă de o patrulă de jandarmi, care a chemat ambulanţa pentru a-i acordat îngrijiri medicale, agresoarea fiind dusă la poliţie pentru continuarea cercetărilor, informează Jandarmeria Capitalei, conform Mediafax.
O patrulă a Jandarmeriei Capitalei care se afla la Piaţa Universităţii a observat, în jurul orei 17.00,  în zona fântânilor, că o femeie aflată pe o bancă a scos un cuţit şi l-a înjunghiat pe bărbatul de lângă ea.
Jandarmii au intervenit, i-au acordat primul ajutor rănitului şi au solicitat o ambulanţă. 
Femeia, în vârstă de aproximativ 50 de ani, fără ocupaţie, le-a spus jandarmilor că, pe fondul unor neînţelegeri cu victima şi din cauza limbajului acesteia, a scos un cuţit pe care îl avea asupra sa şi l-a înjunghiat, arată Jandarmeria Capitalei, într-un comunicat de presă.
Jandarmii au întocmit acte de constatare pentru infracţiunea de vătămare corporală şi au dus-o pe femeie la poliţie pentru continuarea cercetărilor. Aceasta riscă o pedeapsă între şase luni şi cinci ani de închisoare.
 

×
Parteneri
A murit Ionuţ, tânărul ajuns în comă după o durere de măsea
x close