Antena 3 CNN Actualitate O femeie a înşelat cu 12.000 euro doi bărbaţi cunoscuţi pe un site de socializare

O femeie a înşelat cu 12.000 euro doi bărbaţi cunoscuţi pe un site de socializare

O femeie a înşelat cu 12.000 euro doi bărbaţi cunoscuţi pe un site de socializare
Sursa foto: Foto: temple-news.com
18 Ian 2012   •   20:32

O femeie este arestată pentru că a primit 12.000 de euro de la doi bărbaţi pentru a le facilita angajarea într-o instituţie publică, informează Mediafax. După ce a primit banii, aceasta a dispărut. Bărbaţii au cunoscut-o pe femeie prin intermediul unui site de socializare.
   
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Galaţi au depistat-o, pe raza municipiului Cluj-Napoca, pe femeia în vârstă de 47 ani, din Bucureşti.

"Femeia este suspectată că, în perioada august - noiembrie 2011, a cunoscut prin intermediul unui site de socializare doi bărbaţi din Galaţi, cu care a comunicat on-line şi cărora le-a câştigat încrederea. Sub pretextul că este înalt funcţionar şi că are relaţii sus puse, aceasta le-a promis că îi poate ajuta să ocupe o funcţie în cadrul unei instituţii publice de nivel înalt, unde ea îşi desfăşoară activitatea", precizează Poliţia Română.
   
În plus, suspecta le-ar fi spus celor doi că poate să acceseze fonduri europene nerambursabile, dar pentru acest demers îi sunt necesare diverse sume de bani cu titlu de mită pentru unele persoane influente.
   
Astfel, bărbaţii i-au dat femeii sume de lei şi în euro şi lei, în valoare totală de 12.000 de euro, femeia părăsind apoi apartamentul în care locuia cu chirie, din municipiul Galaţi, fără să îndeplinească promisiunile făcute.
   
Suspecta, cercetată pentru înşelăciune, a fost arestată preventiv pentru 29 de zile şi introdusă în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Galaţi.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close