Antena 3 CNN Actualitate O femeie a leşinat în sediul CJAS Gorj, în timp ce stătea la coadă pentru o adeverinţă

O femeie a leşinat în sediul CJAS Gorj, în timp ce stătea la coadă pentru o adeverinţă

O femeie a leşinat în sediul CJAS Gorj, în timp ce stătea la coadă pentru o adeverinţă
Sursa foto: Foto: Intact Images
17 Ian 2011   •   13:31

O femeie a leşinat, luni, în sediul Casei Judeţene de Sănătate (CJAS) Gorj, în timp ce stătea la coadă pentru o adeverinţă. Martorii au chemat o ambulanţă, iar victima a fost transportată la spital.

Oamenii aflaţi la faţa locului susţin că femeii i s-a făcut rău în timp ce stătea la coadă. Aceasta a fost aşezată pe un scaun din sediu, în timp ce paznicul instituţiei a sunat la numărul de urgenţă 112.

La faţa locului a fost trimis un echipaj medical care i-a acordat victimei primul ajutor. Ulterior, aceasta a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Gorj.

Potrivit Mediafax, înainte de a fi preluată de echipajul de la Ambulanţă, reprezentanţii CJAS i-au eliberat acesteia adeverinţa medicală de care avea nevoie, adeverinţă pe care a folosit-o ulterior şi la spital.

Zeci de persoane s-au prezentat luni dimineaţă la sediul CJAS Gorj pentru a obţine diferite documente şi informaţii, după repunerea în funcţiune a sistemului informatic.

Activitatea la casele de asigurări de sănătate judeţene şi la cea a Capitalei a fost reluată luni dimineaţă, după ce săptămâna trecută a fost suspendată din cauza unor probleme apărute la Sistemul Informatic Unic Integrat (SIUI). Potrivit preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), Lucian Duţă, în prezent activitatea se de desfăşoară normal.

×
Subiecte în articol: coada lesinat Gorj
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close