Antena 3 CNN Actualitate O femeie a murit după naşterea celui de-al optulea copil. Medicii sunt acuzaţi de neglijenţă

O femeie a murit după naşterea celui de-al optulea copil. Medicii sunt acuzaţi de neglijenţă

O femeie a murit după naşterea celui de-al optulea copil. Medicii sunt acuzaţi de neglijenţă
de N.B.    |    20 Oct 2011   •   17:19

Rudele unei femei în vârstă de 35 de ani care a murit la Spitalul de Urgenţă din Bârlad, miercuri, la patru zile după ce a născut o fetiţă, îi acuză de neglijenţă pe medici şi au depus o plângere la Poliţie, în acest caz fiind declanşate anchete, transmite Mediafax.

Femeia în vârstă de 35 de ani a ajuns la spitalul din Bârlad în urmă cu o săptămână, iar sâmbăta trecută a născut prin cezariană. După operaţie nu s-a simţit bine şi din cauză că nu a răspuns la tratament, medicii au decis să-i redeschidă operaţia. Inima nu i-a mai rezistat şi femeia a murit la o zi de la intervenţia chirurgicală.

Rudele afirmnă că pacienta a fost neglijată de medici timp de două zile, deşi în urmă cu un an suferise un accident, iar din aceasă cauză avea în continuare probleme medicale.

Soţul femeii, din localitatea vasluiană Lunca, a depus, joi dimineaţă, o plângere la Poliţie în care acuză de neglijenţă medici ai Spitalului de Urgenţă Bârlad, susţinând că aceştia nu au tratat-o corespunzător pe soţia sa, care a murit la patru zile după ce a născut.

Conducerea Spitalului de Urgenţă Bârlad a declanşat o anchetă internă în acest caz, fără a face deocamdată precizări cu privire la această situaţie.

Femeia avea opt copii, cel mai mare de 17 ani şi cel mai mic doar câteva zile.

 

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close