Antena 3 CNN Actualitate O femeie a zăcut două zile, pe un câmp în văzul lumii, fără ca nimeni să mişte un deget. Medicii au găsit-o în comă (VIDEO)

O femeie a zăcut două zile, pe un câmp în văzul lumii, fără ca nimeni să mişte un deget. Medicii au găsit-o în comă (VIDEO)

O femeie a zăcut două zile, pe un câmp în văzul lumii, fără ca nimeni să mişte un deget. Medicii au găsit-o în comă (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Video News
21 Aug 2010   •   17:20

Suntem bolnavi de indiferenţă. O arată un caz incredibil de la Bacău, acolo unde o femeie a zăcut aproape moartă pe câmp două zile. Nimeni n-a observat că nu mişcă până când un tânăr şi-a dat seama că e ceva în neregulă şi a sunat la 112. Medicii au găsit-o în comă, dar în viaţă. Ei cred că un viol a adus-o în starea aceea. Iată imaginile.

Abia după ce a văzut-o zăcând în acelaşi loc, în aceeaşi pozitie, două zile la rând, tânărul s-a gîndit să sune la salvare. Când au ajuns, medicii au crezut că femeia e moartă.

Din acel moment, medicii nu au mai pierdut timpul.

Medicii cred că a fost violată şi a zăcut inconstientă, în acel loc, două zile. E o minune că au găsit-o in viaţă.

Femeia a fost internată la secţia de terapie intensivă a spitalului din Bacău. Pe fir au intrat acum şi poliţiştii, care încearcă să-i stabilească identitatea şi să dea de urma rudelor. Vor deschide şi o anchetă care va lămuri dacă a fost vorba despre viol.

Observator

×
Subiecte în articol: femeie coma spital medici viol plaja
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close