Antena 3 CNN Actualitate O femeie care a alunecat în baia unui mall din Capitală a primit despăgubiri de peste 78.000 lei

O femeie care a alunecat în baia unui mall din Capitală a primit despăgubiri de peste 78.000 lei

O femeie care a alunecat la o toaletă din mall din Capitală a primit daune de peste 78.000 lei. Curtea de Apel Bucureşti a decis definitiv că ea merită daune morale de 60.000 lei şi daune materiale de 18.540 lei. Reprezentanții mall-ului s-au apărat spunând că s-a spart un robinet și clienta ar fi trebuit să folosească o altă toaletă, mai ales că era pus și semnul cu „Atenţie, podea umedă”.

O femeie care a alunecat în baia unui mall din Capitală a primit despăgubiri de peste 78.000 lei
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
de Gabriel Dano    |    11 Sep 2020   •   22:00

După ce a căzut cu toată greutatea corpului pe mâna dreaptă, care s-a umflat, femeia mers la spital, unde a fost operată. Reprezentantul mall-ului prezent în faţa judecătorului a spus că reclamanta este, de fapt, vinovată. Clienta ar fi trebuit să caute un alt grup sanitar din mall ca să evite accidentele. Mai mult, la intrare ar fi existat şi un marcaj pe care scria „Atenţie, podea umedă”.

Reclamanta a cerut să i se acopere și cheltuielile de spitalizare la privat. Cei de la mall au spus în faţa primei instanţei că nu au de ce să suporte cheltuielile, având în vedere că în România asistenţa medicală este gratuită.

Deşi în primă instanţă, judecătorii i-au respins pretenţiile femeii accidentate, Curtea de Apel Bucureşti i-a dat dreptate.

„Regretăm accidentul, suferit în toaleta centrului comercial AFI Cotroceni şi considerăm exagerat demersul doamnei, mai ales că toaletele noastre sunt prevăzute cu semne galbene care atenţionează asupra pericolului de alunecare. În plus, materialele folosite la podele au aderenţă foarte bună, nu sunt alunecoase. Vă asigurăm că AFI Cotroceni pune pe primul loc siguranţa clienţilor, luam toate masurile necesare pentru a asigura un mediu sigur pentru shopping, din toate punctele de vedere”, au precizat reprezentanții AFI Cotroceni, pentru Aleph-News.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: AFI Cotroceni
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close