Antena 3 CNN Actualitate O femeie de 49 de ani a murit la doar câteva ore după ce s-a vaccinat

O femeie de 49 de ani a murit la doar câteva ore după ce s-a vaccinat

Moarte inexplicabilă a unei femei în vârstă de 49 de ani, la nici 24 de ore după ce s-a vaccinat. Familia și prietenii Valentinei Bencini sunt șocați și nu înțeleg cum a fost posibil acest lucru.

O femeie de 49 de ani a murit la doar câteva ore după ce s-a vaccinat
de Gabriel Dano    |    20 Iul 2021   •   22:47

Valentina era originară din Montevarchi, dar locuia în San Gusmé, în municipiul Castelnuovo Berardenga. Acum procurorii italieni trebuie să facă lumină în cazul morții inexplicabile a acesteia.

Autopsia trupului neînsufleţit al Valentinei Bencini, găsită moartă vineri, la nici 24 de ore după prima doză de vaccin Moderna, a fost efectuată ieri după-amiază. Medicul legist are la dispoziţie 60 de zile pentru veni cu un răspuns cât se poate de clar în cazul morţii femeii de 49 de ani. Acesta trebuie să spună dacă există sau nu o legătură între administrarea vaccinului anti-Covid și moartea subită a acesteia, potrivit presei italiene.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Fostul iubit a descoperit trupul neînsuflețit al Valentinei

Valentina a fost găsită moartă în casă vineri, în jurul orei 12.00. Cu o zi înainte fusese vaccinată cu prima doză de vaccin Moderna. Fostul ei iubit, care încă mai avea cheile locuinţei, a fost cel care a făcut descoperirea macabră, după ce mama Valentinei nu mai reuşise să ia legătura cu fiica ei de câteva ore, potrivit Observatornews.ro.

Medicii sosiți la domiciliul femeii au constatat decesul acesteia. Carabinierii au verificat dacă există semne de intrare forțată în casă, însă nu au descoperit niciun indiciu care să sugereze o moarte violentă. Singura ipoteză care rămâne valabilă este deocamdată cea morții provocate de vaccin.

Familia Valentinei şi-a desemnat propriul medic legist, care a asistat la autopsie şi care va trebui să afle dacă vaccinarea cu prima doză de vaccin Moderna a fost sau nu doar o coincidenţă tragică.

×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close