Antena 3 CNN Actualitate O femeie de 67 de ani, membru PPDD, a murit în timpul alegerilor din cadrul filialei Lugoj

O femeie de 67 de ani, membru PPDD, a murit în timpul alegerilor din cadrul filialei Lugoj

O femeie de 67 de ani, membru PPDD, a murit în timpul alegerilor din cadrul filialei Lugoj
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
de S.T.    |    27 Ian 2014   •   10:30

O femeie de 67 de ani, membru al PPDD, a murit în urma unui infarct, în timpul alegerilor pentru conducerea filialei Lugoj a partidului, desfăşurate la Teatrul Municipal din Lugoj, transmite Mediafax.

Senatorul de Lugoj al PPDD Ioan Iovescu a declarat, luni, că duminică seară, în timpul alegerilor conducerii filialei din Lugoj a partidului, o femeie de 67 de ani, unul dintre membrii activi, a murit în urma unui infarct.

"O femeie de 67 de ani a făcut infarct în timp ce ne desfăşuram alegerile la Teatrul Municipal din Lugoj, pentru şefia filialei. Femeia a fost un membru activ al organizaţiei noastre si venise la alegeri însoţită de fiica ei. Când a leşinat a primit repede primul ajutor, pentru că în sală a fost prezentă o colegă de-a noastră care este asistentă pe ambulanţă. Au venit după 14 minute şi două ambulanţe, medicii au încercat resuscitarea încă jumătate de oră, dar degeaba", a declarat Iovescu.

După decesul femeii, conferinţa de alegeri a continuat, preşedintele PPDD Timiş, deputatul Adrian Diaconu, anunţând la microfon, potrivit senatorului Iovescu, că, având în vedere că este un singur candidat pentru funcţia de preşedinte al PPDD Lugoj, acesta să fie declarat câştigător, apoi alegerile s-au încheiat.

Potrivit lui Iovescu, familia femeii decedate în timpul alegerilor la PPDD Lugoj va primi un ajutor financiar din partea partidului.

×
Subiecte în articol: alegeri Lugoj infarct
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close