Antena 3 CNN Actualitate O femeie de 90 de ani din Braşov a zburat cu motoparapanta

O femeie de 90 de ani din Braşov a zburat cu motoparapanta

O femeie de 90 de ani din Braşov a zburat cu motoparapanta
Sursa foto: Foto: Videonews
10 Iul 2011   •   18:33

Când împlinesc 90 de ani, oamenii se mulţumesc, în general, să petreacă alături de cei dragi, acasă. O braşoveancă şi-a sărbătorit însă ziua de naştere cum nici cei de 20 de ani nu o fac. A zburat cu motoparapanta.

Înainte zilei de naştere, Adina Muntz le-a spus apropiaţilor că zborul cu motoparapanta e singura nebunie pe care n-a încercat-o. Nepotul ei n-a putut să reziste tentaţiei de a-i îndeplini dorinţa.

"A fost în Italia, a văzut un Harley Davidson, a zis că vrea să se dea pe el, s-a dat. L-a bătut pe mototciclist pe umăr, l-a întrebat dacă motorul nu poate mai tare?", povesteşte nepotul femeii.

La "petrecerea în aer" au asistat toţi cei dragi. Cadoul a fost la înălţimea aşteptărilor sărbătoritei. Ba chiar le-a depăşit.

"N-am cuvinte şi dumnealui este un domn foarte cumsecade, iar priveliştea de la înălţimea parapantei cu totul altfel decât din avion, aici vezi casele aşa cum sunt, din avion le vezi mici mici mici, a fost excepţional", spune Adina Muntz.

Femeia nu s-a gândit cum va sărbători împlinirea a 100 de ani. Cu siguranţă însă, petrecerea va implica un sport extrem.

 


×
Subiecte în articol: femeie Brașov
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close