Antena 3 CNN Actualitate O femeie din Alba a aruncat la gunoi o cizmă în care soţul ei ascunsese 40.000 de euro

O femeie din Alba a aruncat la gunoi o cizmă în care soţul ei ascunsese 40.000 de euro

O femeie din Alba a aruncat la gunoi o cizmă în care soţul ei ascunsese 40.000 de euro
Sursa foto: cizma
05 Ian 2010   •   10:49

Culmea ghinionului pentru o familie din Alba. Oamenii au rămas fără 40.000 de euro, după ce soţia a aruncat cizmele în care bărbatul ei ascunsese banii, informează Mediafax.

Întâmplarea a fost făcută publică de purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Alba, Claudia Airinii. Ea a povestit că, în cursul lunii decembrie a anului trecut, un bărbat din Alba a ascuns într-o cizmă suma de 40.000 de euro, fără să-şi anunţe soţia.

Omul a fost plecat din localitate pentru o zi, timp în care soţia sa a făcut curăţenie. Ea a aruncat la gunoi perechea de încălţăminte în care soţul său ascunsese suma de bani.

Bărbatul a anunţat imediat Poliţia. În urma investigaţiilor, autorităţile au reuşit să identifice persoana care a găsit banii. Este vorba despre o femeie în vârstă de 54 de ani. În momentul în care a fost decoperită, ea nu mai avea decât 11.000 de euro din banii găsiţi.

Femeia s-a gândit să-şi facă un cadou de Crăciun şi a cumpărat din banii găsiţi o casă de 22.000 de euro într-un sat din judeţul Alba. Poliţiştii au reuşit să recupereze numai 19.000 de euro de la vânzătorul casei.

Cei 30.000 de euro recuperaţi au fost restituiţi familiei păgubite. Autorităţile continuă cercetările pentru recuperarea diferenţei de 10.000 de euro.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: bani gunoi Alba
Parteneri
Ion Iliescu, mesaj surpriză pe blogul personal
x close