Antena 3 CNN Actualitate O femeie din Argeş a fost bătută şi sechestrată. Fiul său îl acuză pe primar

O femeie din Argeş a fost bătută şi sechestrată. Fiul său îl acuză pe primar

O femeie din Argeş a fost bătută şi sechestrată. Fiul său îl acuză pe primar
Sursa foto: Foto: news.pinkpaper.com
de S.T.    |    15 Iun 2012   •   23:15

O femeie din judeţul Argeş a ajuns în stare gravă la spital după ce, susţine ea, a fost bătută, legată şi sechestrată de persoane necunoscute, fiul acesteia susţinând că primarul comunei ar fi ordonat răpirea, în urma unui conflict din campania electorală, el fiind contracandidatul edilului, informează Mediafax.

Femeia în vârstă de 60 de ani, din localitatea Răteşti, le-a spus medicilor că a fost dusă într-o altă localitate, unde a fost bătută şi abandonată.

"Am vrut să iau lacătul să-l pun pe porţi, dar m-am trezit cu o bluză pe cap, m-a strâns de gură şi m-a băgat în maşină şi m-a dus tocmai spre Găeşti. Nu ştiu cine a fost, nu i-am recunoscut. Atât mi-au zis, şoferul sau celălalt, nu ştiu care din ei: ?Mă, n-o omorâm, că aşa a zis primarul să n-o omorâm?. Nu ştiu dacă au fost trimişi de primar, nu cred, dar aşa au zis. M-a aruncat din maşină, legată, în şanţ şi mi-au mai zis: ?Ai scăpat cum ai scăpat, dar fiul tău şi aşa nu scapă?. Mi-au pus bluza pe cap, m-au târât, m-au strâns de gât şi m-au aruncat în maşină. Pe câmp m-au bătut şi mi-a dat cu ceva în cap, mă doare fruntea şi la ceafă. Apoi m-au lăsat în şanţ, undeva spre Găeşti", a declarat Cornelia Albu.

Medicii au declarat că femeia are o plagă la frunte şi o contuzie la gambă, fiind internată la secţia neurochirurgie.

Vecinii femeii sunt îngroziţi şi spun că este pentru prima dată când în satul lor se întâmplă aşa ceva.

La rândul său, primarul localităţii spune că nu este implicat în agresarea femeii, susţinând că era în relaţii bune cu familia victimei.

Poliţiştii au început o anchetă în acest caz, iar dacă vor fi prinşi, agresorii vor fi acuzaţi de lipsire de libertate şi de lovire şi alte violenţe.

×
Subiecte în articol: Argeş sechestrata primar
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close