Antena 3 CNN Actualitate O femeie din Bucureşti şi-a măcelărit soţul, pentru a-i curma suferinţa (VIDEO)

O femeie din Bucureşti şi-a măcelărit soţul, pentru a-i curma suferinţa (VIDEO)

O femeie din Bucureşti şi-a măcelărit soţul, pentru a-i curma suferinţa (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Observator
15 Sep 2010   •   20:41

O femeie din Bucureşti şi-a măcelărit soţul în vârstă de 73 de ani, alături de care a trăit zeci de ani. Motivul invocat de femeie a fost acela că ar fi vrut să-i curme suferinţa bărbatului, care suferea de o boală incurabilă.

"L-a lovit cu ciocanul în cap de mai multe ori. Văzând că nu a murit, după câteva ore l-a lovit cu o sabiue, pe seara l-a sufocat cu o pernă. Nu a mai mişcat şi nu a mai respirat." a declarat Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

După ce şi-a recunoscut faptele la audieri, femeia de 58 de ani a fost reţinută de procurori şi apoi arestată preventiv pentru 29 de zile pentru fapta sa. În faţa anchetatorilor a declarat că a vrut doar să-i curme suferinţa soţului său care era grav bolnav de ani buni. A spus că de fapt el a fost cel care i-a cerut asta.

Cruzimea de care a dat dovadă femeia atunci când a comis crima, i-a şocat chiar şi pe poliţişti. Ei spun acum că soţia care şi-a omorât soţul va fi supusă unei expertize psihiatrice pentru a se afla dacă a avut sau nu discernământ.



Observator

×
Subiecte în articol: crima
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close