Antena 3 CNN Actualitate O femeie din Olt a fost acostată pe stradă, bătută şi incendiată (VIDEO)

O femeie din Olt a fost acostată pe stradă, bătută şi incendiată (VIDEO)

O femeie din Olt a fost acostată pe stradă, bătută şi incendiată (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Intact Images
23 Aug 2010   •   12:32

Tragedie în Olt. O femeie a fost acostată de două persoane pe stradă, fiind dusă într-un apartament unde a fost bătută şi apoi incendiată. Când au aflat că oamenii legii vor sosi la locuinţa respectivă, agresorii au sărit de la balconul apartamentului, informează Mediafax. Unul dintre agresori, o femeie de 49 de ani, a murit.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Olt, un echipaj de poliţişti din Corabia a fost sesizat, duminică seară, prin 112, că într-un apartament din localitate a izbucnit un incendiu şi există victime.

"Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au găsit-o pe Doina C. (53 ani), din Corabia, care avea arsuri pe corp şi un politraumatism la cap. Din verificări s-a stabilit că femeia fusese acostată de Geta N. (49 ani) şi de fiul acesteia, Narcis N. (21 ani) şi dusă în acel apartament, lovită cu un ciocan şi incendiată", a declarat inspector principal Roxana Filip.

Vecinii au anunţat autorităţile după ce au auzit ţipete şi au văzut fumul gros care ieşea din apartamen. În momentul în care au auzit că oamenii legii vor veni la faţa locului, agresorii au sărit de la balconul apartamentului aflat la etajul al doilea. Unul dintre agresori, femeia de 49 de ani, a murit la spital. Victima şi cel de-al doilea atacator se află în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slatina.

Sursele judiciare spun că cele două persoane care au luat-o de pe stradă pe femeia de 53 de ani, au învelit-o pe aceasta într-o plapumă, au stropit-o cu benzină şi i-au dat foc. Flăcările s-au extins rapid, rănind-o şi pe femeia care a incendiat victima.

Cazul este cercetat în prezent de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, care urmează să stabilească motivele incidentului.

Antena3.ro

 

 

×
Subiecte în articol: Olt femeie incendiu
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close