Antena 3 CNN Actualitate O femeie din Oradea acuză medicii că i-au retras pensia de invaliditate pentru că nu le-a dat mită

O femeie din Oradea acuză medicii că i-au retras pensia de invaliditate pentru că nu le-a dat mită

O femeie din Oradea acuză medicii că i-au retras pensia de invaliditate pentru că nu le-a dat mită
Sursa foto: Foto: askdes.org.uk
28 Oct 2011   •   16:41

Expertiza dosarelor de pensii s-a lăsat cu scandal la Oradea. O femeie îi acuză pe medici că i-au restras pensia de invaliditate pentru că a refuzat să le dea mită. Medicii se apără însă şi spun că de fapt femeia s-a vindecat între timp, dar nu mai vrea să muncească.

Femeia de 44 de ani s-a pensionat pe caz de boală în urmă cu 14 ani. Ea a suferit un atac cerebral şi 3 preinfarcturi, iar medicii au declarat-o atunci inaptă pentru muncă. Acum însă, dosarul său nu i-a mai convins pe cei de la Institutul National de Expertiza Medicala.

Medicii din comisia de expertiză din Bihor au fost acuzaţi că cer şpagă pentru a aproba dosarele. Reprezentanţii Casei de Pensii spun că problemele femeii nu au nicio legătură cu medicii din comisie.

Peste 7000 de persoane şi-au pierdut pensia de invaliditate în Bihor, după reanalizarea dosarelor. În tot judeţul mai beneficiază acum de pensii pe caz de boală aproape 48.000 de persoane.

×
Subiecte în articol: Oradea mita medici scandal
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close