Antena 3 CNN Actualitate O femeie din Ploieşti îi cere lui Boc să fie eutanasiată

O femeie din Ploieşti îi cere lui Boc să fie eutanasiată

O femeie din Ploieşti îi cere lui Boc să fie eutanasiată
Sursa foto: Foto: Videonews
14 Iun 2011   •   10:21

O femeie din Ploieşti îi cere public premierului Emil Boc eutanasierea în regim de urgenţă. Ea spune că a apelat la această variantă după opt ani de procese în care şi-a căutat dreptatea.

Fiica femeii a murit la 23 de ani, după ce a căzut în casa liftului şi nimeni nu a fost tras la răspundere. Aceasta este convinsă că dosarul s-a blocat în biroul poliţiştilor.

"Am făcut această solicitare domnului Emil Boc pentru a cere în public eutanasierea mea, întrucât nu mai sunt rezistentă la nedreptăţile la care sunt supusă din anul 2004 şi până în prezent", a spus Paulina Mihai.

Femeia încearcă de opt ani să găsească dreptate în justiţie pentru fiica ei, Mădălina, care a murit după ce a căzut cu liftul de la etajul şase. "După ce mi-au omorât fata, au făcut liftul, l-au schimbat", susţine femeia.

Familia Mădălinei a ajuns până la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Într-un final, în martie 2011, procurorul criminalist a dispus începerea urmăririi penale pentru ucidere din culpă împotriva administratorului de bloc şi a reprezerntantului firmei care trebuia să se ocupe de revizia liftului. Dosarul a ajuns la serviciul de investigaţii criminale şi s-a blocat acolo.

"Din 23 martie de când s-a dispus începerea urmăririi penale cloceşte dosarul la poliţie. Nu se face nimic", spune Paulina Mihai, mama Mădălinei.

Femeia este hotărâtă să ajungă şi la Cotroceni, unde vrea să protesteze la fel ca pensionarul militar care şi-a dat foc săptămâna trecută.

 


×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close