Antena 3 CNN Actualitate A venit la București să ceară cu lacrimi în ochi o țară unită. ”Să fim mai buni, mai iertători, că suntem un popor credincios”

A venit la București să ceară cu lacrimi în ochi o țară unită. ”Să fim mai buni, mai iertători, că suntem un popor credincios”

A venit la București să ceară cu lacrimi în ochi o țară unită. ”Să fim mai buni, mai iertători, că suntem un popor credincios”
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
10 Feb 2017   •   08:29

În a zecea zi de manifestaţii în Piaţa Victoriei, printre protestatari şi-a făcut apariţia şi o doamnă venită tocmai de la Roman. Cu lacrimi în ochi şi cu o icoană la brâu, femeie spune că românii au nevoie de unitate mai mult ca oricând. Femeia nu vrea ca tinerii să stea în Piaţa Victoriei, în timp ce părinţii lor protestează la Cotroceni.

După o zi întreagă de stat în piaţa Victoriei, azi va manifesta la Palatul Cotroceni.

Steagul pe care l-a adus cu ea l-a confecţionat acasă, pe furiş să nu o vadă soţul. Costumul naţional pe care îl poartă l-a îmbrăcat în gară, tot pe ascuns.

Nu vrea să ia partea nimănui, nu crede că unii protestatari au mai multă dreptate decât ceilalţi. De aceea protestul ei va fi împărţit în două: o zi la Piaţa Victoriei, o alta la Cotroceni.

”Ne-au dat conducători după faptele noastre. Noi trebuie să ne schimbăm, să fim mai buni, mai credincioși, și apoi vin de la sine toate. Toți au dreptate! Și aici și acolo!”, a spus femeia.

×
Subiecte în articol: Piata Victoriei roman
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close