Antena 3 CNN Actualitate O femeie din Vaslui a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost bătută de soţ cu ciocanul

O femeie din Vaslui a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost bătută de soţ cu ciocanul

O femeie din Vaslui a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost bătută de soţ cu ciocanul
Sursa foto: foto: Intact Images
15 Oct 2013   •   20:42

O femeie în vârstă de 59 de ani, din localitatea vasluiană Fereşti, a ajuns în stare gravã la spital, cu mai multe coaste rupte şi cu fractură de maxilar, după ce a fost bătută cu bestialitate cu ciocanul de soţul sãu, conform MEDIAFAX.

În prezent acesta este cercetat de către procurori pentru tentativă de omor calificat.
   
Potrivit cercetărilor desfăşurate de către procurorul de caz, bărbatul de 63 de ani şi-a bătut soţia pe fondul consumului de alcool, femeia fiind lovită atât cu pumnii dar şi cu un ciocan în spate, provocându-i mai multe leziuni în zona coastelor.
   
Preluată în stare gravă de o ambulanţă, femeia a fost transportată direct la un spital din Iaşi, unde a fost diagnosticată cu fracturi costale, fractură de maxilar şi mai multe traumatisme.

"Deocamdată, nu a fost luată nicio măsură procedurală în privinţa agresorului, împotriva acestuia fiind începută urmărirea penală pentru tentativă de omor calificat. Am solicitat spitalului unde este internată victima foaia de observaţie clinică generală, în funcţie de care vom decide dacă vom merge în instanţă cu propunerea de arestare preventivă a bărbatului", a declarat procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, Vasile Şelaru.
   
Anchetatorii susţin că femeia a refuzat să depună plângere împotriva soţului său, în pofida agresiunii fizice la care a fost supusă.

×
Subiecte în articol: violenta ciocan lovituri
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close