Antena 3 CNN Actualitate O femeie din Vaslui şi-a legat fata de un copac. Fiica sa este bolnavă psihic

O femeie din Vaslui şi-a legat fata de un copac. Fiica sa este bolnavă psihic

O femeie din Vaslui şi-a legat fata de un copac. Fiica sa este bolnavă psihic
Sursa foto: Foto: Videonews
15 Iun 2011   •   18:15

O femeie din Vaslui şi-a legat fata cu sfoară, de un copac. Fiica sa are 21 de ani şi este bolnavă psihic. Tânăra nu-şi mai primise medicaţia de mai bine de o lună, deşi mama ei primea bani de la primărie pentru tratamentul fetei. Acum fata a ajuns într-un centru specializat, unde va primi îngrijirile de care are nevoie.

De când s-a născut fiica ei, femeia a avut grijă de ea aşa cum s-a priceput. Au învăţat împreună să comunice una cu cealaltă, au primit şi ajutor de la primărie. Cât a fost mică, fata era mai uşor de stăpânit. În ultima perioadă, mama însă nu mai reuşea să se înţeleagă cu ea. Aşa că a legat-o de un pom din faţa bucătăriei, "pentru siguranţa ei", spune femeia.

Vecinii spun însă ca de la o vreme femeia ar fi căzut în patima băuturii şi de aceea nu ar mai putea avea grijă de fată. Cazul tinerei a ajuns şi la urechile prefectului, care a demarat o anchetă.

Reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială au internat-o pe tânără într-un centru de specialitate, ca să poată primi medicaţia şi îngrijirea corespunzătoare. Soluţia este însă una temporară. Fata va rămâne acolo doar 30 de zile, perioadă în care autorităţile locale vor trebui să găsească o soluţie.




×
Subiecte în articol: fata femeie asistenta sociala primarie bani
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close