Antena 3 CNN Actualitate O femeie dispărută a fost găsită pe un câmp din Botoșani, legată cu mâinile la spate. Ce chinuri a îndurat

O femeie dispărută a fost găsită pe un câmp din Botoșani, legată cu mâinile la spate. Ce chinuri a îndurat

O femeie în vârstă de 41 de ani din judeţul Botoşani, care fusese dată dispărută acum două zile, a fost găsită de poliţişti pe un câmp din localitate, având mâinile legate la spate şi urme de violenţă. Ea le-a povestit oamenilor legii că a fost bătută şi violată de un bărbat din comună.

O femeie dispărută a fost găsită pe un câmp din Botoșani, legată cu mâinile la spate. Ce chinuri a îndurat
Sursa foto: foto- Pexels
de Cristina Tudorache    |    29 Iun 2020   •   23:25

Femeia a fost găsită luni, în jurul orei 14, pe raza localității de domiciliu, cu mâinile legate la spate și prezentând urme de violență la nivelul feței și a corpului.

Femeia a povestit îngrozită că a fost condusă pe un teren viran de un consătean, împotriva voinței sale. În timp ce se aflau pe câmp a imobilizat-o, pentru a întreține mai multe raporturi intime în ciuda împotrivirii victimei.

Poliţiştii îl caută pe autorul faptei, el urmând să fie cercetat pentru lipsire de libertate, lovire sau alte violenţe şi viol.
 
Femeia în vârstă de 41 de ani din comuna Coţuşca, județul Botoșani, a fost dată dispărută în 27 iunie, ea fiind văzută ultima oară în localitatea de domiliciu.
 

×
Subiecte în articol: femeie dispărută Botoșani
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close