Antena 3 CNN Actualitate O femeie gravidă, în vârstă de 18 ani, a murit într-un spital din Călăraşi

O femeie gravidă, în vârstă de 18 ani, a murit într-un spital din Călăraşi

O femeie gravidă, în vârstă de 18 ani, a murit într-un spital din Călăraşi
Sursa foto: Foto: Intact Images
21 Iun 2011   •   13:13

O femeie însărcinată a murit la Călăraşi în urmă cu scurt timp dupa ce a facut stop cardio-respirator resuscitabil. Părinţii femeii acuză medicii, care la rândul lor spun că au încercat să o transfere la Bucureşti dar că nu au primit aprobare decât atunci când era deja prea târziu. Se pare că femeia avea bronhopneumonie.

Potrivit declaraţiilor managerului Spitalului de Urgenţă Călăraşi Victor Verinceanu, sarcina ar fi avut o evoluţie relativ bună până acum o săptămână, când pacienta se internase cu un fals travaliu. În urma analizelor, care au ieşit în regulă, aceasta a cerut o externare.

Revenind în unitatea medicală luni, medicii specialişti au descoperit bronhopneumonie, boală care i-a fost fatală tinerei în doar câteva ore.

 


Cadrele medicale au explicat că au fost luate toate măsurile pentru a o salva pe femeie, singurul lucru pe care îl regretă fiind decizia întâziată de a scoate copilul din pântece.

Mai mult decât atât, Verniceanu a explicat că spitalul a cerut un transfer urgent spre Bucureşti, dar că răspunsul a venit după două ore şi jumătate, mult prea târziu pentru a mai salva viaţa tinerei

×
Subiecte în articol: gravida Calarasi moarta
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close