Antena 3 CNN Actualitate O femeie şi-a ASCUNS COPILUL SUB FUSTĂ şi a încercat să îl scoată din ţară

O femeie şi-a ASCUNS COPILUL SUB FUSTĂ şi a încercat să îl scoată din ţară

O femeie şi-a ASCUNS COPILUL SUB FUSTĂ şi a încercat să îl scoată din ţară
Sursa foto: Foto: Agerpres
13 Oct 2013   •   10:57
Poliţiştii de frontieră de la Cenad (Timiş) au depistat un copil în vârstă de un an ascuns într-un autoturism, sub fusta mamei, femeia intenţionând să îl scoată ilegal din România pentru că nu avea documente de călătorie, conform Mediafax
Potrivit unui comunicat de presă transmis duminică de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, în noaptea de vineri spre sâmbătă la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, la volanul unei maşini, un bărbat însoţit de alte trei persoane.
Poliţiştii de frontieră au avut suspiciuni când au observat că o femeie din maşină ar ascunde ceva între bancheta din spate şi scaunul şoferului, sub fustă.
Poliţiştii de frontieră au verificat maşina, găsind ascuns sub fusta femeii un copil în vârstă de un an, fiind vorba despre fiul acesteia, pe care intenţiona să îl ducă în Franţa. 
Femeia le-a spus poliţiştilor de frontieră că a recurs la această metodă deoarece copilul nu are documente de călătorie şi nici procură notarială din partea tatălui.
Poliţiştii de frontieră le-au înterupt călătoria şi îl cercetează pe şofer pentru complicitate la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, iar femeia este anchetată pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.
 

×
Subiecte în articol: femeie copil fusta tara parinti Franta fiu
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close