Antena 3 CNN Actualitate O fetiţă de 10 ani cu faţa arsă trebuie să poarte o mască de plastic tot timpul

O fetiţă de 10 ani cu faţa arsă trebuie să poarte o mască de plastic tot timpul

O fetiţă de 10 ani cu faţa arsă trebuie să poarte o mască de plastic tot timpul
Sursa foto: Foto: VideoNews
05 Apr 2011   •   17:33
O fetiţă de 10 ani dintr-o comună gălăţeană este obligată să poarte toti timpul o mască din plastic pentru a-şi proteja faţa arsă într-un incendiu. Viaţa ei ar putea reveni la normal daca parinţii şi-ar permite o intervenţie chirurgicală de refacere care costă 6.000 de lei.

Pe 17 aprilie anul trecut, Cristina Carp s-a dus să aprinda focul unei vecine. Într-o clipă de neatenţie, pe când turna benzină, perdeaua a luat foc şi apoi faţa fetei. Părinţii au ajuns prea târziu, când ea era deja în flăcari. Momentele de groază au ramas întipărite pe vecie în memoria mamei.

Copila are nevoie de foarte multi bani pentru masca si tratamente, iar familia e la capatul puterilor. Numai masca de silicon purtata pe sub cea de plastic costa 350 lei.

Cristina merge la şcoală cu o mască pe faţă, mănuşi speciale şi o vestă care să-i ţină pilea întinsă. Planuri de viitor? Fetita ar vrea să se facă politist.

Fetiţa va fi supusă unei intervenţii chiruirgicale la sfârşitul lunii aprilie. Din calculele părinţilor, ar fi nevoie de vreo 6.000 de lei. A strâns jumătate din sumă, dar vor urma alte operaţii dificile, iar fetiţa are în continuare nevoie de bani.

×
Subiecte în articol: fetita incendiu ars operatie ajutor donatii
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close