O fetiţă de 2 ani supravieţuit după ce a căzut de la etajul 6

24 Iun 2010   •   22:08
O fetiţă de 2 ani supravieţuit după ce a căzut de la etajul 6

La doi ani, o fetiţă a supravieţuit după ce a căzut în gol de la etajul 6. S-a întâmplat în Arad, într-o familie în care părinţii au mai multe dizabilităţi. Copila a suferit fracturi şi leziuni interne, dar medicii spun că starea ei este stabilă.

Ambii părinţi erau acasă cu 3 dintre cei 6 copii, câţi au împreună cei doi. Mama spune că fetiţa obişnuieşte să se urce pe mobilă şi că cel mai probabil de data asta s-a urcat pe pervazul ferestrei. A scăpat-o din vedere pentru câteva clipe şi abia apoi şi-a dat seama că nu mai e în casă.

Femeia a văzut geamul deschis şi atunci a realizat că fata căzuse de la etajul 6. Norocul ei a fost un copac, care i-a atenuat căderea, altfel nu avea cum să supravieţuiască, mai ales că a căzut la doar câţiva centimetri de trotuarul din beton.

Şi medicii spun că e o minune supravieţuirea fetiţei. Au transportat-o direct la spitalul de urgenţă din Timişoara pentru că starea ei este destul de delicată. Poliţiştii nu pot deschide nicio anchetă pentru că cei doi părinţi sunt persoane cu handicap.

Observator

Parteneri
x close