Antena 3 CNN Actualitate O fetiţă de cinci ani a fost arsă de vie într-un incendiu în Sibiu

O fetiţă de cinci ani a fost arsă de vie într-un incendiu în Sibiu

O fetiţă de cinci ani a fost arsă de vie într-un incendiu în Sibiu
Sursa foto: Foto: cleanmpg.com
26 Noi 2011   •   21:43

Tragedie într-o familie din Sibiu. O fetiţă de cinci ani a murit arsă de vie, aseară, iar doi dintre fraţii ei mai mici au ajuns la spital cu arsuri grave, după ce locuinţa improvizată în care trăiau a fost înghiţită de flăcări. Lăsaţi nesupravegheaţi de părinţii, copiii se pare că s-au jucat la soba plină cu jar încins.

În mijlocul nopţii, în baraca de la marginea oraşului s-a dezlănţuit iadul. Înăuntru, erau captivi trei copii. Două fete şi un băieţel. De cinci, trei, şi un an. Părinţii îi lăsaseră singuri în casă, cu soba aprinsă. Mama, însărcinată în 7 luni, plecase să caute lemne pentru foc. Tatăl, era la muncă.

Unul dintre vecinii familiei, Florin Boldijar, a observat focul şi a sărit în ajutorul copiilor. Din nefericire, doar pe doi dintre ei au reuşit să-i scoată din baraca mistuită de flăcări. 

Fetiţa de cinci ani n-a avut nicio şansă. Pompierii au găsit-o fără suflare, după ce au stins focul. întorşi într-un suflet acasă, părinţii s-au prăbuşit de durere.

Între timp, micuţii salvaţi din flăcări au fost transportaţi de urgenţă la Bucureşti. Baiatul salvat din foc are arsuri pe 25% din suprafaţa corpului, dar în acest moment, este în stare stabilă. La fel şi sora sa, de trei ani.

 


×
Subiecte în articol: tragedie Sibiu flacari
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close