Antena 3 CNN Actualitate O fetiţă de numai zece ani a căştigat două premii la campionatul mondial de dans din Croaţia - VIDEO

O fetiţă de numai zece ani a căştigat două premii la campionatul mondial de dans din Croaţia - VIDEO

O fetiţă de numai zece ani a căştigat două premii la campionatul mondial de dans din Croaţia - VIDEO
19 Mai 2010   •   20:24

Ioana Lucia Ghivercea este o fetiţă de numai zece ani care s-a întors nu cu unul, ci cu două premii de la finala campionatului mondial de dans din Croaţia. A concurat cu peste 3.500 de copii din toata lumea şi a obţinut două premii întâi.

Povestea Ioanei a început acum şapte ani. Fetiţa a lăsat deoparte păpuşile şi a ales să se dedice dansului. Zis şi făcut. S-a pus pe treabă şi la numai zece ani a reuşit să devină campionă mondială la balet.

?Tocmai acum m-am întors din Croaţia unde s-a ţinut finala campionatului mondial de balet. Am participat cu patru coregrafii şi două dintre ele au fost premiate cu locul 1?, a declarat Ioana Lucia Ghivercea.


De-a lungul timpului Ioana a câştigat aproape toate concursurile importante de balet din ţară şi din străinătate. Pentru Ioana, dansul înseamnă pasiune, dar şi foarte multă muncă.



?Mă antrenez câte două sau trei ore când este nevoie pentru că în general toate concursurile la care am participat sunt destul de grele?, spune Ioana.

Însă nu are de gând să se lase cu una cu două. Fetiţa speră ca în următorii ani să câştige cât mai multe concursuri de balet şi să reuşească să îşi facă un nume în lumea dansului.

Observator

×
Subiecte în articol: dansatoare
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close