Antena 3 CNN Actualitate O fetiță de un an, din Iași, desfigurată de porcul din gospodărie. Părinții vor fi trași la răspundere

O fetiță de un an, din Iași, desfigurată de porcul din gospodărie. Părinții vor fi trași la răspundere

O fetiță de un an, din Iași, desfigurată de porcul din gospodărie. Părinții vor fi trași la răspundere
Sursa foto: Foto: pixabay.com
24 Oct 2018   •   19:35

O fetiță de doar un an și două luni a ajuns la spital în stare gravă, după ce a fost mușcată de porcul din gospodăria familiei sale. Incidentul dramatic a avut loc într-o comună din Iași

Mama copilei e însărcinată și mare încă doi copii, motiv pentru care a lăsat-o pe micuță în grija unuia dintre frați, de șapte ani, în timp ce ea s-a dus până la soarea ei. 

Mama acesteia avea obiceiul să-și lase porcul să se plimbe liber prin curte, nemaiavând probleme cu el înainte. Însă, incidentul petrecut cu fetița i-a îngrozit pe toți.

Medicii au spus că porcul i-a retezat micuței ambele urechi și că a rănit-o inclusiv la nivelul feței, potrivit stirileprotv. 

Din fericire, însă, starea de sănătate a fetei e bună, după ce  fost operată. Totuși, e posibil să mai fie nevoie și de alte intervenții. 

În acest timp, Protecția Copilului a început o anchetă și cel mai probabil părinții vor fi trași la răspundere pentru ceea ce s-a întâmplat. 

×
Subiecte în articol: fetita Iași parintii gospodarie
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close