x close

O fetiţă din Piatra Neamţ, în comă, după ce şi-a prins mâna în scurgerea unui ştrand şi nu a mai putut ieşi

08 Iul 2009   •   19:29
O fetiţă din Piatra Neamţ, în comă, după ce şi-a prins mâna în scurgerea unui ştrand şi nu a mai putut ieşi bazin

Tragedie la un ştrand din Piatra Neamţ. În timp ce se scălda, o fetiţă de 12 ani a rămas cu mâna blocată în canalul de scurgere al bazinului de înot. Salvamarul ştrandului, împreună cu alte câteva persone, au reuşit să o scoată în cele din urmă la suprafaţă. Însă fata era deja în comă şi nu se ştie dacă va supravieţui.

Din primele cercetări reiese că fata şi-a pierdut ceva în apă şi a încercat să recupereze obiectul. Aşa a rămas prinsă în gaura de evacuare a apei. Deşi golul era acoperit de un capac, se pare că micuţa a reuşit să îl mişte din loc.

Salvamarul şi mai mulţi oameni au încercat să desprindă copila din scurgere. Nu au reuşit aşa că au fost nevoiţi să rupă mâna copilei pentru a o scoate de sub apă.

Fata a fost transportată de un echipaj SMURD la spital. La o jumătate de oră de la internare copila a făcut stop cardiac. Medicii nemţeni au trimis-o de urgenţă la spitalul din Iaşi, unde este în continuare ventilată mecanic. O întâmplare asemănătoare s-a petrecut anul trecut în Caracal, când o fetiţă a murit trasă de presiunea apei într-o ţeavă de alimentare a bazinului.

Observator

Citeşte mai multe despre:

strand fetita
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati