Antena 3 CNN Actualitate O funcţionară de la bancă a "împrumutat" 30.000 de euro din contul unui client

O funcţionară de la bancă a "împrumutat" 30.000 de euro din contul unui client

O funcţionară de la bancă a "împrumutat" 30.000 de euro din contul unui client
Sursa foto: euro
04 Mai 2009   •   21:57

O funcţionară de bancă a luat 30.000 de euro dintr-un cont, din două mişcări şi trei acte false. De asta se plânge un bărbat de 76 de ani din Brad. El ştia că are 30.000 de euro în cont, dar când a mers la bancă, aceştia dispăruseră.

Emil Lungu şi soţia sa, care a decedat în urmă cu câteva luni, şi-au vândut casa din Bucureşti şi, cu banii obţinuţi, au cumpărat un apartament în Brad. Restul sumei şi-au depus-o la Bancă pentru a le fi bătrâneţile mai liniştite. După moartea soţiei lui, Emil Lungu a mers la bancă pentru a-şi scoate o parte din bani, cu care vroia să cumpere un cavou, pentru el şi soţia lui. Când a ajuns la bancă a descoperit că nu mai avea niciun ban în cont.

Bărbatul a aflat că banii i-au fost scoşi din bancă în luna octombrie a anului trecut, pe 1, 3 şi 15 octombrie. Fapt care l-a determinat să meargă la directorul băncii pentru a cere lămuriri. A fost găsit şi omul care a făcut plăţile, o angajată a băncii. Până la urmă, funcţionara băncii a mers la notariat unde a semnat un contract prin care recunoaşte că a luat banii, dar cu împrumut.

Femeii i s-a întocmit acum dosar penal pentru fals şi uz de fals.

Directorul băncii nu a vrut să comenteze.

Observator

×
Subiecte în articol: euro imprumut
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close