Antena 3 Actualitate O funcţionară din Bacău, prinsă făcând VIDEOCHAT în timpul serviciului

O funcţionară din Bacău, prinsă făcând VIDEOCHAT în timpul serviciului

10 Ian 2012   •   09:21
O funcţionară din Bacău, prinsă făcând VIDEOCHAT în timpul serviciului
Sursa foto: Foto: news20.ro
O funcţionară din Bacău n-are nicio problemă în a face videochat în timpul orelor de birou. Face orice îi stă în putiinţă pentru a-i ţine pe clienţi online, iar pentru cei care nu apucă să o vadă la serviciu, face ore suplimentare şi acasă.

Funcţionara sexy, pe numele ei de online KIM_THE_ONE nu are inhibiţii în fata camerei web care funcţionează aproape în permanenţă, iar tânăra nu ascunde faptul că e la birou. E şi motivul pentru care clienţii sunt puşi uneori să aştepte până când femeia le poate arăta ceva...mai picant.

Cei care o întreabă de şefi, în schimb, sunt apostrofaţi. Unii clienţi sunt supăraţi pe faptul că funcţionara nu se îmbracă sexy, ba mai mult aceştia încearcă să o convingă să scape de haine, promiţându-i bacşişuri mai mari.

Cei care vor să o vadă pe Kim complet dezbrăcată trebuie să aştepte până după program, moment în care, dacă are nevoie de ajutor, femeia îşi cheamă o prietenă.

 
Get Adobe Flash player

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close